Welcome!

I am not a pig, I am not a pug.
My ears haven´t been cropped.
My tail hasn´t been docked.
I didn´t run into a wall or get hit in the face with a fry pan.
I do not bite (but my owner might).
That noise is how I breathe - I am not growling at your child.
I´m NOT so ugly I´m almost cute, and anyone who would say that is so stupid they´re almost smart.

I AM A FRENCH BULLDOG AND I`M PERFECT IN EVERY WAY!

måndag 14 december 2009

Titta det snöar!




8 kommentarer:

  1. ååååååh Mia, han är super söt. Kanske man skulle sticka en tröja till honom ;) Nu är det bara fem dagar kvar tills vi ses. Älskar och saknar dig! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är han supersöt!
    Vi kanske kan ha som projekt att lära oss sticka hundkläder över jul!
    Längtar massor efter dig också!

    SvaraRadera
  3. Hej Brorsan!
    Jag blir oxå hämtad i helgen, kul att du får en egen blogg, jag får dela ...... saknar du mig eller vill kolla in mig finns jag på http://staffe.blogdog.se Hälsningar Bella ( American Beutey )

    SvaraRadera
  4. Kissar han på en av bilderna? :O ahahha

    SvaraRadera
  5. Det är ett snöre från tröjan som hänger ner *s* Brorsan Åke (Astro Boy) har också en blogg: fridahelenapalmqvist.blogg.se Hälsn Tina

    SvaraRadera
  6. Halloj Brorsan :-) Härligt att du också har en blogg. Roligt att vi kan följa varandras uppväxt. jag har det kanonbra hos Matte Frida, och min kusin snobben är riktigt rolig att bita på ;-) Han blir mest less och tycker jag är jobbig, men jag kör mitt race i alla fall ;) vad är det för ras på din jättekusin? Spännande att du får komma till din nya familj i helgen, du måste längta ;-) Ända till Danmark också, härligt!

    Ha det fint Egon så hörs vi snart.
    Många pussar från Åke the man :-)

    SvaraRadera
  7. Halloj igen :-) vi förstår att din matte & Husse längtar sjukt mycket efter dig. Det gjorde min matte med, efter mig ;-)

    Åh, då kommer du få en kanonjul med massa vänner och bus, skojsigt.

    Åke var helt underbar på vägen hem, bilen var rena rama sömnmedlet för honom. Jag hade med mig en handduk som jag hade på sätet, en filt över den sen satt jag så jag hade honom bredvid mig, samt i knät till och från. Sen stannade vi regelbundet och han kissade och bajsade ute, gjorde ingenting i bilen. Jag gav honom lite vatten då och då samt lite mat. Det viktigaste tror jag är närheten av husse & matte samt en filt från mamma Inez så han känner igen lukten. Då Kommer det gå kanon.

    Idag tog åke tag i min hand och försökte springa iväg med den haha, snacka om att det gjorde ont. TJUVUNGE ;-)

    Ha det fint,

    Kramar från Oss

    SvaraRadera
  8. Hej Egon!
    Du var absolut bland det sötaste jag sett i hundväg,och jag har sett MÅNGA hundar det kan jag lova dig! Jag tror säkert att vi kommer att träffas någon gång, då kan du få hälsa på gamlingarna Max o Moltas o lillebrorsan Elvis som bor hos mig, de är ena riktigt sköna typer! Ha det bra o hälsa matte Mia från Marianne.

    SvaraRadera